Vitrage en Inbetween

Vitrages zijn dunne, meestal soepele stoffen waar goed doorheen gekeken kan worden.

Wil je vitrages kopen? Denk dan goed na over de kleur, mate van lichtdoorlatendheid, materiaalkeuze en wil je ze tot op de vensterbank of juist tot op de vloer? Deze keuze is natuurlijk afhankelijk van de ruimte waar je de vitrages gaat ophangen.

Voor de woonkamer is sfeerbepaling een belangrijke keuze. Voor de slaapkamer is de lichtdoorlatendheid een belangrijke keuze. Vitrages zijn vaak doorzichtig als er binnen licht aan is daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen.

Inbetween gordijnen zijn een ideale keuze wanneer je graag privacy wilt, maar óók wilt genieten van natuurlijk licht!

Inbetweens lijken op vitrages, maar de stof is door een dikkere draad en weving een stuk voller. Hierdoor ontstaat een semi-transparante stof.

Inbetweens zorgen voor een prachtige gefilterde lichtinval en zorgen ervoor dat jij wel naar buiten kunt kijken, maar passanten niet naar binnen. Ideaal voor ruimtes waar je overdag veel tijd doorbrengt, zoals de woonkamer, keuken of werkkamer.

Ons assortiment biedt voor iedere ruimte passende vitrages of inbetween gordijnen. De variatie in materialen, kleuren en stylen zijn eindeloos.

 Afbeeldingsresultaat voor inbetween gordijnen

Ben je dus op zoek naar vitrages of inbetween gordijnen?
Kom dan naar onze winkel!

WhatsApp chat