Raamdecoratie

Zoekt U raamdecoratie dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs bezoek dan onze winkel. En kom u verbazen welke effecten je er mee kunt bereiken, decoratief én functioneel. Samen met u kijken we welke raamdecoratie bij uw verwachtingen past.

Afbeeldingsresultaat voor raamdecoratie producten

Duo-roll

Duo-roll is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen die je ten opzichte van elkaar kan laten bewegen. Door dit heb je de mogelijkheid om een ruimte te verduisteren of te verlichten. Dit is niet alléén praktisch en functioneel, je kan zo ook een knusse sfeer creëren op elk moment van de dag.

Duo-roll wordt aangeboden in 3 verschillende baanbreedtes. Classic, Big en Small en is verkrijgbaar in een 40-tal verschillende stoffen en kleuren.Tevens is de bovenbak leverbaar in 5 verschillende kleuren. Daardoor is er voor ieder raam in ieder interieur een passend product te vinden.

 

 

Rolgordijn

In de grote collectie rolgordijnen is voor ieder interieur iets te vinden. Rolgordijnen kunnen op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kan je ervoor kiezen om een lichtdoorlatend rolgordijn te gebruiken om privacy te creëren zonder dat je volledig al het licht verliest. Of kies je juist voor verduisterende rolgordijnen om er voor te zorgen dat het helemaal donker is.

De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden.

Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en technische stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor.

 

 

Vouwgordijn

Vouwgordijnen zijn vooral bijzonder sfeervol.

Je kunt kiezen voor een strak vallend vouwgordijn met baleinen, of voor een nonchalant vallend vouwgordijn zonder baleinen. Alle modellen kunnen ook met een voeringstof worden besteld. De vouwgordijnen worden gemaakt in eigen atelier.

Onze collectie bestaat uit een ruime keuze aan stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessinstoffen, luxe jacquardstoffen, transparante of inbetween stoffen en uiteraard een grote sortering uni stoffen met of zonder structuur.

De stof kan eenvoudig van het bovenprofiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te kunnen reinigen.

Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur.

 

 

Plisse/Duette gordijn

Met een plisse/duette gordijn kan je eenvoudig de hoeveelheid licht reguleren.

Plisse gordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling.

Duette gordijnen heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. In de duettes lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.

Plisse & duette  zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Met de top-down en het bottom-up system is het zelfs mogelijk om zowel de onder als bovenlat afzonderlijk van elkaar te bewegen. Waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen.

 

 

Jaloezieën

Horizontale Jaloezie

Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden.

In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suède printen. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 35,  50 en 70 mm.

De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

 

Houten Jaloezie

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. Houten jaloezieën passen uitstekend bij deze keuze. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling.

De houten jaloezie collectie zijn verkrijgbaar in de breedtes 35, 50 en 70 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een ladderband uitgevoerd worden.

Vanzelfsprekend zijn onze houten jaloezieën leverbaar in diverse warme en trendy kleuren.

 

 

Lamel

Lamellen zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk.

Ook zijn ze door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen. In de collectie vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen.

De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker.

Onze lamellen zijn leverbaar 50, 70, 89, 127 en 250 mm lamelbreedte en in verschillende structuren.

Kortom, speel met licht en schaduw zoveel als u wilt!

Afbeeldingsresultaat voor raamdecoratie lamellen

 

 

WhatsApp chat